Billig häst

Igår var Vilda gaaaanska billig om man säger så! Full av energi (som jag tror kommer från oljan så den plockar jag bort genast!) och svårt med att lyssna på mina signaler och röst. Istället för galopp gav hon mig ökad tölt (visserligen väldigt fin tölt) men inte det jag bad om. Svår balansgång det där med foder. I och med att Vildan gärna tappar i vikt klarar hon sig inte på enbart grovfoder behöver hon tillskott! Nu får hon St. Hippolyts Hestamix och det har hon fått sen i september och det har funkat bra! Men på sistone äter hon sällan upp allt jag ger henne vilket inte är likt henne. Tröttnar hästar på mat precis som vi gör?  

Började dela hennes man också! Tröttnade efter ett tag och fortsätter nästa gång jag är i stallet :D 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s