Motsatsen till billig

För några dagar sen skrev jag att Vilda var billig. De två senaste ridpassen skulle hon aldrig ens bli till salu. Allt sitter inte till hundra procent hela tiden men när hon liksom bara tar i och dansar fram sitter jag där som en fåne och är lycklig. Vi var ute i skogen och traskade och gick nog liiite fel någon gång, tror vi tog klätterrundan från fel håll men mysigt ändå. Älskar att rida mitt i skogen, klampa över träd och grenar (inte lika kul att få dem i ögonen dock, hehehe) och se solstrålarna försöka hitta igenom trädkronorna. Inte ridit den rundan själv på ett bra tag då jag gick fel sist också men älskar den. Du hamnar mitt i en bokskog som ser ut att vara tagen från en saga! :’)

 Här är Vildan, i bokskogen! Visst är det vackert? Och snygg häst med ;)

Och här är en bild från igår under vår paus! Hon kan det där med att posa ;)  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s