Mål för 2015

Då och då antecknar jag på min mobil och glömmer sedan bort anteckningen. Denna hittade jag för ett tag sen:

Önskemål för 2015:

 • Att skolan går som den ska
 • Att jag ska hitta mig ett jobb för sommaren
 • Få uppleva Landmannalaugar
 • Vara med på en långritt
 • þjóðhátíð

Det är ganska komiskt att den enda punkt jag inte lyckades med är den sista: þjóðhátíð. Men den ska jag och Emma ta något år, måste verkligen uppleva dalen! Resten har jag faktiskt lyckats med och jag är så glad att jag åkte över en tredje sommar för jag fick uppleva något jag aldrig varit med om tidigare. Aldrig hade jag sett såna vyer och inte heller ridit med en lös flock, vilket jag än idag kan sakna när jag är ute på min svartvita <3

IMG_0418 IMG_0461 IMG_0629 IMG_0628 IMG_0717 IMG_0749 IMG_0850 IMG_1067 IMG_1166

 

Annonser

4 kommentarer

 1. Mimmi · mars 10, 2016

  Och du levererar fantastiska bilder, precis som vanligt! :)

 2. jmkarlssonJenny · mars 13, 2016

  Kul, var på Island var/är du och arbetar? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s