Ny utrustning

Vilda har blivit liiiite bortskämd igen!

För någon vecka sen damp det ner lite nya grejer till oss. Har investerat i ett nytt Bomberbett (sålde det andra då det var liiite för långt). Det nya är tvådelat med lock-up och de gångerna jag hunnit rida henne på det tycker jag att hon funkar bra på det. Även en ny nosdel från Fager Design kom (då den andra reklamerades) och så ett anatomiskt nackstycke som jag fyndade på Facebook! Den här gruppen är en guldgruva för en person som jag, som tycker om att testa lite olika saker innan jag bestämmer mig för vad jag tycker om!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s