Terapitid

Hade en dålig dag igår, kände mest för att gräva ner mig någonstans och dyka upp lagom tills sommaren slagit ut. Tog ändå tag i mitt liv trots mitt humör och åkte sedan ut till Vilda efteråt och tog en tur i skogen, vilket var exakt det jag behövde. Härligt lunkande och härlig tölt kan läka det mesta ♥ Hon har räddat mig så många gånger, min fluffiga prinsessa! Efteråt blev jag bjuden på middag och möjligheten att få prata av mig hos en kär vän, också väldigt nödvändigt och uppskattat <3

  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s