Tölt on ice

Efter att ha haft en skitvecka (snällt sagt) frågade Mimmi om jag inte skulle med till Göteborg och Tölt on ice som var denna helgen. Ingen biljett, ingen sovplats men det ordnade vi upp ganska snabbt. Efter att ha ridit en jättebra tur på Vildan i fredags (hon dansade och jag störde henne så lite jag bara kunde) satte jag mig i bilen till Holmsjö och Mimmi. Vi blev sen upplockade av Åsa och Flisan och började resan mot Kungsbacka.

Har många gånger denna helgen blivit alldeles varm inombords av att se dessa vackra hästar och deras fina samspel med ryttarna. Insett att jag har valt helt rätt hobby då det ingår fantastisk känsla under tävling, härliga hästkompisar och nordiska fullblodshästar med fem gångarter. Kul när Distriktarna avslutar tävlingen med att de varit på alla de stora tävlingarna men detta var något helt annat. Under finalerna var det som att taket skulle flyga av all stämning. Så häftigt att se Hnokki få 9.39(!!!!!!!!) i tölt med två tior bland domarna. Vilken häst, helt amazing. Andra jag också fann tycke för var Baldur från Nötbacken, Vaki från Öståker, Álfur frá Selfossi och massa massa andra!!

Några bilder tog jag knappt, däremot några videos. Men bjuder på min favorit som Sofie Lahtinen Carlsson tog på Álfur och hans ägare. Visst är han bedårande? Precis som om han fattar att de gjort ett bra jobb!

12909481_1000958556605826_6219456651986002230_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s