Tips!

Som ni kanske vet tycker jag om att tipsa om produkter jag tycker om. Vet inte om jag tagit upp dessa på bloggen innan men tipsar om dem titt som tätt på Islandshästgrupper på Facebook. Det är alltså Fager Design och deras utbytbara nosremmar jag vill tipsa om, har två själv som jag växlar mellan – Ingrid och en standard som min kompis Ingrid tenntrådat ;)

Och vet ni vad? De har just nu 50% på hela sortimentet! In och fynda på www.fagerdesign.com nu innan det tar slut! Jag kom inte ut tomhänt från att ha suttit och kollat på hemsidan, en lädergrimma beställdes åt Vilda då jag varit ute efter en sån ett tag. Mimmi körde en hög nosgrimma och en bling-nosdel! Vi kommer glänsa när vi ger oss ut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s