Världens bästa häst 

Jag var ute med Åsa och Margareta på en tur igår i det fina vädret! Vildan gick bättre än hon gjort på länge och jag bara satt där och försökte störa henne så lite jag bara kunde. Att tölta helt rent & i form har tagit tid, blod, svett och tårar men vi börjar närma oss målet lite i alla fall! Får hoppas att vi rider lika bra på torsdag då det är liten tävling på gång! 

  
  
 
Mitt under en tölt när jag sitter och tittar neråt märker jag att Vildan blir lite osäker och jag antar bara att det är för att vi red förbi ett jakttorn. Kollar upp och då korsar två skitstora älgar vår ridväg och fortsatte sedan vidare in i skogen! Hade varit rätt tillfälle att ha med sig go pro:n men kommer kanske fler gånger. Häftiga är de i alla fall!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s