Tisdag 

  
Skulle hålla mig ifrån både stallet & Vilda idag men kunde verkligen inte. Lyckades i alla fall göra två intervjuer innan jag tog mig dit men sen tog det stopp.. Begravningen är imorgon och hjärnan går på högvarv precis hela tiden. Har turen som har med mig en nära vän imorgon då mamma är i Grekland & Niclas inte kunde ta ledigt, för kommer bli allt annat än lätt.. :( Farväl är verkligen inte min grej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s