Mina cusar-kampen

Igår tävlade jag och Vildan (och massa andra fina ekipage) uppe hos Ina och Marcus på Mina cusar. Bestämde mig ganska tidigt att jag detta året skulle slopa både terrängritten och smálin då jag ville ha möjlighet att testa två ovalbanegrenar istället. Tog fyrgång (V1) och gaedingakeppni (GDB). Första grenen var jag något stelare och nervösare vilket såklart smittade av sig på Vildan men ändå väldigt nöjd med insatsen. 6,0 för ökad tölt på en långsida, 5,5 för trav och en total på 4,9 känns som en bra start för en gren jag inte ridit innan. Kommentarerna vi fick var: fint ridet, bra takt, bra form, ok form, bra steg.

DSC_0083 DSC_0034 DSC_0094

Bilderna ovan är tagna av Janet Haraldsson :)

I gaedingakeppnin kändes det mycket bättre för jag slappnade av och kände mig mer bekväm med att vistas på en ovalbana! Vilda kändes bra och energifull och tryckte på henne ordentligt både i galoppen och ökade tölten vilket visade sig ge resultat i poängen då vi hamnade på 8,0 på båda momenten. En total på 7,74 gör mig stolt över vår insats och över min fina häst som fick beröm av olika människor under hela dagen. Detta är bara början!

 

  
Och dessa bilderna är tagna av Mimmi Blomberg :)

Är glad att jag åkte, att mina stallkompisar följde med och tävlade de, att jag träffade många välkända ansikten, att det va en fin och glad stämning runt hela evenemanget och att vi fick på papper att vi utvecklats! Blir nästan lite tårögd när jag tänker på det, min fina böna :’)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s