Stübben Herning 

  
I fredags kom äntligen mitt nya stångbett jag beställde hos Karin Åberg när de hade en kampanj! Och det är så himla snyggt (om man kan säga så?) och låg jättebra i Vildans mun! Däremot kan jag nog inte rida på det på ett tag då det jag tränar på efter Nielskursen innebär eftergift och inte så schysst mot min böna med detta! Men det går framåt förresten, min förhoppning är att hon ska bära sig och använda rumpan lagom tills det är dags att ställa av henne inför fölis nästa år ;P 

Såhär beskrivs bettet:  Ett tredelat stångbett med rörlig skänkel samt en lite nätt droppe i sötkoppar som ökar hästens acceptans av bettet då den söta smaken uppmuntrar till tuggning och salivproduktion.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s