Medlemskap i förening

Jag har i år (som jag tidigare skrivit) valt att bli medlem i Geysir Islandshästförening, detta för att jag vet att det sker många olika aktiviteter och dessutom massor trevliga människor och gemenskap. Det jag gillar är att ALLA är välkomna på våra aktiviteter, om du är medlem eller inte. Att det sedan sker mot en högre kostnad vid ickemedlemskap eller att medlemmar har förtur ser jag dock som en självklarhet! Därför tycker jag det är tråkigt när klubbar i närheten väljer att exkludera ickemedlemmar när de är välkomna och dessutom kommer på evenemangen vi anordnar men ingen mening att argumentera.. ;) Däremot kan det va värt att bli stödmedlem för att kunna vara med på deras aktiviteter med!

12669510_10201361139026280_3773649764921408117_n

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s