Tomt på hästfronten

I och med att Vilda fick stå kvar i Skälleryd mellan brunsterna är jag fortfarande hästlös = inget roligt att skriva om våran träning. Att det sen är lite skönt att vara hästlös kan jag faktiskt erkänna, även om jag saknar min häst himla mycket men tror att vilan gör oss båda gott.

Något som däremot skett sen sist är att Saer har SM-kvalat in till gaedingakeppni. Han och Reynir Adalsteinsson (som också visade honom) tävlade till sig 8.413 vilket gjorde att de också segrade i sin klass. Helt plötsligt längtar jag ännu mer efter fölis!   

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s