Tömkörning på schemat 

   
 
Igår testade vi något som jag aldrig gjort under mina tre år med Vildan men hade mina aningar att hon gjort det förut hos uppfödaren! Och mycket riktigt så visste hon precis vad det handlade om, var bara att spänna fast gjorden och mana på henne! Tömkörde henne en runda på 5-6 kilometer och lite intervaller, testade på alla gångarter förutom pass ;) Lite övertaggad böna som vilat alldeles för länge nu, men denna veckan kommer hovslagaren ÄÄÄÄNTLIGEN ut! Som jag saknar att sitta på den ryggen <3 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s