Två flugor i en smäll

   
    
 
Skulle egentligen motionerat Vilda för hand idag men när Karin sa att jag kunde ta ut Ugla på en runda bestämde jag mig för att Vilda skulle få hänga med som handhäst. Om hon varit handhäst innan? Nej. Om Ugla haft handhäst bredvid sig innan? Nej. Det kunde alltså gå hur som helst och i början fick jag släpa med mig Vilda men till slut fattade hon vinken och Ugla brydde sig inte. Två stencoola hästar med andra ord ;) Båda taggade till ordentligt och jag fick för första gången känna på Uglas tölt, gillar henne mer och mer för varje gång! Karin får akta sig så jag inte kniper henne också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s