Hej…. igen

Känns nästan konstigt att fila på ett blogginlägg igen, men en härlig känsla. Jag skriver ju mestadels för min egna del men också för att det är kul att dela med sig lite tankar, åsikter och tips.

För tillfället går Vilda bra tycker jag, förutom en liten detalj att hon har tappat sin trav lite. Lyxproblem för en islandsryttare och kan bero på att vi tragglat tölt och samling i den gångarten ett bra tag. Och ofta när man får något, förlorar man något annat. Så de senaste ridpassen har jag travat mer, för vill ju kunna tävla i fler grenar än tölt. Förhoppningen är att kunna starta i en femgångsgren nästa år, får se hur det blir med det. Har i alla fall bokat in träningar till våren så vi kan få hjälp att komma vidare. Det är Karin Gunnarsson som ska få lära oss ett och annat. Det som är positivt med henne är att hon känner till Vilda då hon ridit henne ett antal gånger:)

Annars rullar livet på som vanligt. Jobbar numera i skolan (om det undgått någon) och har börjat sticka (!!!!!!!!). Vi i Geysir har en kamratcirkel och först ut var stickningen. Har än så länge fått ihop en halv strumpa men skam den som ger sig. Målet är att kunna sticka en egen lopapeysa, vilket inte borde vara helt omöjligt! ;) Har några bra coacher som får stå ut med mig!


En bild från när vi hade minusgrader här i söder! Längtar efter sånt härligt, friskt väder igen! På bilden ser ni vår nya vojlock från Mias och ännu ett bytt bett till samlingen. Men tar nog ett eget inlägg om hennes bett längre fram!


To be strumpa! Nu är hälen färdig så kan väl säga att jag är halvt färdig i alla fall. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s