Mot solen 

Hästen ställd på vila, all utrustning insmord, lägenheten städad från topp till tå, bilen avställd etc etc. 

Sitter nu på flyget som ska ta oss till Kuba! Ser inte Sverige på 16 dagar och det ska bli så himla skönt. Kunna vila ut på riktigt utan att behöva tänka på jobb, skola, häst, tvätt och liknande. Bara jag, min ljudbok och solen! 

Tror dessutom denna vilan är bra för mig och Vildan! Att vi laddar om och fortsätter från där vi slutade. Råkade dessutom köpa något väldigt dyrt igårkväll som jag är spänd på att testa när jag kommer hem. Kommer nog göra susen! 

Kommer, om jag har internet, att lägga ut lite bilder under resans gång! Annars hörs vi när jag är hemma igen! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s