Tillbaka i sadeln

Hann inte mer än att landa på Ronnebys flygplats innan jag satte mig i bilen mot stallet! Plockade in min böna som motvilligt följde med in och gick in och hälsade på Karin & c/o medans hon åt sin mat. Hästen jag sedan satte mig upp på var seg, stel och trög på något sätt! Kanske har hon tagit vilan på största allvar eller så kanske hon var sur för att jag lämnat henne så länge… 

Hur som, så kan det bara bli bättre! Var i alla fall hur skönt som helst att sitta på hennes rygg igen, i beckmörkret! Bara vi! Vilka kontraster livet bjuder på. Ena dygnet sitter man och smuttar på en G&T i poolbaren, nästa på sin favoritrygg 💞 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s