Ny utrustning 

I julklapp fick jag detta:

Ett biothaneträns från Karlslund med remont-nosgrimma! Länge kollat på ett sånt och när det var black friday beställde jag ett sånt som jag sen fick av Niclas i julklapp! Satt som en smäck på bönan!


Och min dyraste investering sedan sadeln är mitt equiband! Jag vill gärna ha en hållbar häst och detta används i både träning-och rehabsyfte. Detta är väldigt omtyckt och bestämde mig för att testa jag med! Vilda fattade direkt vad som förväntades och sänkte nosen, höjde ryggen och fick in bakbenen under sig. Syns så tydligt på filmerna jag tog med och utan band. Nästa gång ska jag sätta på bandet bakom rumpan också! 

Min häst är så otroligt tacksam att jobba och hålla på med. Stencool men fartfylld med ryttare i sadeln. Nya förändringar tar hon väldigt bra och det enda hon nog aldrig riktigt kommer acceptera är kor… men några små konstigheter får man ha, särskilt när man är så söt… ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s