Min alldeles egna böna 

Mitt lilla koöga och jag när vi mös i stallet häromdagen. Det va isgata utanför dörren och jag va inte särskilt sugen att ge mig ut med livet som insats! Idag däremot broddade vi, tog på oss pannlampa och reflexer och begav oss ut i mörkret. Vilken härlig tur hon bjöd på, tölten är näääästan lika bra som innan vilan och konditionen med. En ren fröjd att rida med andra ord. 

Planen för henne nu i vår är att vara redo för SM-kvalet i gæðingakeppni som hålls i april på Margaretehof! Väntar på att anmälan ska öppna sen har vi äntligen något att blicka fram emot. Om jag tror att vi kommer SM-kvala? Näe! Men då får vi åtminstone ett kvitto på hur vi ligger till :) Nån dag ska vi kunna rida SM utan att behöva skämmas, min böna och jag <3 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s