Ett år

Idag är det exakt ett år sedan vi lät Twister somna in. Det var rätt beslut att göra men det gjorde det inte lättare. Jag minns dagen så tydligt och hur tårarna bara sprutade. Twister kom in i mitt liv när jag var 10 år och var med tills jag va 25, alltså en väldigt lång tid. Även om man vant sig vid att han inte är med oss längre saknar jag honom så otroligt, det gör vi alla tre ♥

twister-i-bjo%cc%88rkera%cc%8as-pa%cc%8a-trappan2

Min fina putti, endast några veckor gammal

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s