Bästa terapeuten 

Det är dagarna man egentligen inte orkar åka till stallet och rida för att man är trött/stressad/ledsen/deppig eller bara allmänt trött på allt som man SKA åka ut. Idag snöade det från sidan och det hann bli mörkt innan vi kom ut, men med pannlampa och massa lager kläder gjorde det inte så mycket! Hon töltade på helt klockrent och jag kände lyckorus under hela ridturen! Så många som haft otur med sina hästar på sista tiden så efter ridturen borrade jag in näsan i pälsen och bara kände tacksamhet för att jag har en sån häst i mitt liv! Som ställer upp på precis allt! <3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s