Uppdatering: equiband

Har använt mitt equiband i några veckor nu och märker redan skillnad. Vilda är en riktig ”skolboks-häst” och reagerar så som det är tänkt vilket är himla häftigt att se. Mulen åker ner i marken, ryggen används aktivt, rumpan åker in och övertrampet blir bättre. Innan har hon haft ovanan att lite släpa bakbenen efter sig men när jag var ute och tömkörde (Ja, vi har äntligen fått tag i en gjord!!!!) i tisdags såg jag hur hon ibland hade ett övertramp långt över en hov! Blev så glad att se att det gett resultat och rekommenderar gärna equibandet till alla som vill ha en hållbar häst! Ni hittar det här!


Bjuder både på video från rundan och en bild på hennes fina övertramp! Att nåt så litet kan göra en så lycklig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s