Sportlov 

Fick mitt första betalda lov som lärare nu på sportlovet så hade tre dagar jag kunde ta ut vilket kändes så lyxigt. Kickstartade lovet med en sleep over hos Mimmi vilket var ett så bra sätt att starta på. Jag har varit nyfiken på hennes och Fagurs framsteg så det var kul att få testa honom igen, särskilt eftersom det hänt så mycket. Sist jag red honom fanns tölten där men inte så nära, nu var det en gångart han gärna valde självmant och på slutet av rundan när vi ”känt” på varandra ett tag töltade han på långa tyglar. Så de har kämpat på bra, min kompis och hennes lurviga kompis. Så pass bra att jag tycker de kan joina mig på alla tävlingar jag vill dra runt Vilda på.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s