Kursdag

Äntligen var Karin G tillbaka hos oss i Binga! Även om det känts som vi har gjort förbättringar är det alltid trevligt att få det bekräftat! Idag bar hon sig fint i tölten som också var fin. Eftersom jag vet hur jag ska hantera tölten nu ägnade vi andra hälften av passet till traven.. där hade vi mer att göra.

Hon väljer gärna tölten, särskilt i vänster varv där hon för tillfället har sämre balans och har svårare att ha trav. Därför övade vi på att rida övergångarna, så de sitter till tävlingen. Finns ju en chans att hon inte vill bjuda på trav då heller. Inte alls nervös eller så, tur det är några veckor kvar tills dess!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s