SM-kval i GDB

Hej igen! Bestämde mig för att damma av bloggen lite nu när faktiskt gjort något värt att skriva om! Tidigt i år kom det ut en kvaltävling till GK-SM och jag bestämde mig för att anmäla mig vilket jag gjorde precis när tävlingen öppnade 00:00.

Hur gick det då? Som mål hade jag att inte skämma ut mig, visa upp samtliga gångarter och komma på runt 7,50 (Kvalpoäng ligger på 8,10). Kom in på banan och började med skritt, då jag vet att jag knappt hade fått någon om hon hann tagga till i de andra gångarterna. Därefter trav som hon höll hela långsidan (pjuuuh, det har varit sådär med den nu ett tag nämligen), galopp, ökad tölt, en misslyckad sida med trav och galopp och sist fick vi till den korta tölten.

Var en stel pinne som satt på hästen och inte gjorde henne rättvisa men samtidigt tog jag detta som ett träningstillfälle och möjlighet att få rida på en bana i världsklass. Så jag är glad över resultatet (hamnade på 7,487 så ganska nära va?) och nykär i min häst som gör allt man ber om och lite till. Det enda hon reagerade på under dagen var startboxarna för passen, några såna har hon aldrig sett innan och vem vet.. kanske bits dem? ;)

Har tänkt att komma till åtminstone ett kval till! Jag och Elin pratar om att åka ner till Margaretehof i juli , OM jag är hemma då. Har lite planer på att försvinna några veckor i sommar, får se om de blir verklighet! Jag håller tummarna för det :)

 

Annonser

En kommentar

  1. Ella · april 28, 2017

    Men så kul! Grattis till den fina poängen! Jag tycker också att man bör se tävlingar som träningstillfällen. Det är ju så beroende av dagsform och yttre omständigheter hela tiden. Men är man bara positiv och sätter upp rimliga mål så brukar det ändå kännas bra i slutändan :) Vad fin hon är! Och älskar tyglarna ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s