Pussat bönan hejdå 

Igår kväll hade vi en trevlig kväll med brudarna från stallet (plus Nanna & Mimmi) och idag tog jag sista turen på bönan inför Island. Hon har inte varit helt hundra den senaste tiden men idag var hon sitt pigga, kraftfulla och glada jag igen. Bjöd på härlig tölt som man blir glad av enda in i magen. Hon kommer vara i Karins händer när jag är borta och kommer bli behandlad som en prinsessa! 

Egentligen känner man sig rätt töntig när man blir blödig av tanken att man inte kommer träffa henne på en månad, samtidigt är det inte alls särskilt konstigt. Hon är en så pass stor del i min vardag att det är naturligt att vi hänger minst 4-5 dagar i veckan 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s