Lördag 

Hej igen!

Passar på att uppdatera när jag är på G! Åt precis en så himla god middag som Elsa lagat! Lammrygg med alla möjliga goda tillbehör, är verkligen lätt att bli bortskämd här. Annars har veckan flytit på bra, men alldeles för snabbt. Något som är positivt med att dagarna går är att jag lär mig mer och mer för varje dag och kan använda mina kunskaper i min ridning. Att rida med sätet är svårare än man tror och jag jobbar fortfarande på det, samtidigt som armbågarna ska vara i rätt vinkel, händerna högre upp, ryggen avslappnad och kolla uppåt. Ibland får jag till allt samtidigt och då märker jag hur hästen svarar, vilket är kul. Man ska ge dem små ordrar precis hela tiden så hästen vet vad nästa steg är.

Elsa visade mig stranden här om dagen och har hunnit vara där tre gånger redan. Det är helt underbart att kunna rida på en stig alldeles bredvid stranden och slås av utsikten. Bra utsikt och bra häst = kan knappt bli bättre! Det är klart att allt inte bara är rosa moln och godisregn, det är slitsamt då och då. Boxarna ska vara rena, stallgången sopad, paddocken mockad, stugan bredvid städas, hästar flyttas osv. men det är allt värt det!

Jag är så glad över stället jag kommit till, det var precis vad jag var ute efter! Tänk sån tur man kan ha! Och imorgon ska jag till mitt ”andra hem” – Sólhestar! Kan knappt vänta på att köra in på gårdsplanen och möta Sólmundur och Sjöfn! Känns skönt att veta att de alltid finns där. Lite därför jag valde ett ställe som var i närheten av dem, ifall det skulle bli pannkaka för att ha nånstans att ta vägen. Hade varit liiiiite svårare att komma dit ifrån norrsidan av ön. Så just nu är mitt största problem vilken ridtur jag ska välja imorgon. Stranden (som är väldigt rolig) eller Hot springs. Lutar mot det sista, bada i varma källor är aldrig fel. Tror min kropp också håller med mig!


Vi hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s