Todays lesson: just buy that damn horse!

Som person är jag väldigt velig och vill kunna tänka igenom beslut både en och tjugo gånger innan jag bestämmer mig. Pga detta har många chanser flygit mig förbi näsan och nu kände jag att jag behöver vara handlingskraftig gällande beslut i framtiden.

Efter att jag fått prisuppgift på Vidja satt jag i några dagar och vägde för-och nackdelar med att köpa henne och ta med henne hem till Sverige. Listan med positiva aspekter var såklart längre än den med negativa, ändå var beslutet tufft att ta snabbt. När Elsa, efter någon vecka, skrev och berättade att hon skulle få besök av människor som letar efter en häst att köpa kunde jag inte låta denna chansen gå mig förbi. Så svarade att jag först ville ha henne röntgad och veterinärbesiktigad innan jag bestämde mig. Dagen efter gick hon igenom dessa med blanka papper och det var så det hela egentligen började.

Jag hade tur som bestämde mig där och då, eftersom dessa personer var väldigt intresserade av Vidja fick jag höra nu i efterhand. Och även om stallet är FULLT med andra hästar i toppklass var det bara henne jag vill ha just nu. Skulle hennes bror utvecklas inom de närmsta åren (Hásteinn frá Sólvangi) så kan jag tänka mig att ta hem honom med. Resten av hästarna jag tycker om är antingen inte till salu eller aaaaaningen för dyra för min plånbok.

Flyget är förresten framflyttat till den 24e november, vilket inte gör något då det passar mig aningen bättre. Har jag tur så kör jag och Ingrid upp och hämtar våra nya ihop. Kul erfarenhet även om det hade varit smidigare att sätta henne på en lastbil ner till Blekinge :)


Fine Hásteinn, också efter Hágangur!

Annonser

2 kommentarer

  1. Ella · november 9, 2017

    Vad härligt! Grattis! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s