Tålamod är en fiskares bästa vän, tydligen en hästimportörs också…

Ibland känns det som att jag bara drömt om att jag köpt en ny stjärna. Som att jag räknar ner till något som inte kommer att ske, men sen slår det mig att om 9 dagar kör jag och Ingrid upp till Norrköping med ett tomt släp. Ett släp som på hemvägen är lastat med två fina hästar och den ena är mitt framtidshopp! 350 kilo kärlek som jag köpte för att jag blev så himla tagen av henne och som gör sorgen med Vilda lättare!

Jag ser verkligen fram emot att få hem henne. Att få försvenska henne och ha en ny fluffig kompis att utvecklas med. Målet är väl förhoppningsvis avelsvisning och SM men det ligger just nu långt bort. Först och främst ska vi ha KUL! Träna, tävla lite smått och ösa i skogen tillsammans med gänget i stallet! ♥️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s