Hästig helg

Min lördag var mer hästig än den varit på länge! Började dagen med övning inför uppvisningen som är på Ronneby Horsecenter nästa söndag. Kändes som vi fick till det bra på slutet :) Häftig känsla med 12 töltande hästar efter varann <3 Jag rider Elins Lota, ett jättesött sto efter Illingur frá Tóftum (8.73) och undan Lisa frá Litlu-tungu. Hon började med att nästan dra en passrepa och sen några små bocksprång sen skötte hon sig hela tiden. Perfekt häst till detta ändamål!

Efteråt åkte jag ut till Bastasjö och fångade det sista solljuset på Gleðis rygg! Hon visade mig en ny runda (ganska komiskt att det är hon som visar mig och inte tvärtom) och jag satt mest och njöt. Hon har fem stabila och bra gångarter och hade lämpat sig på tävlingsbanan. Pappa till henne är Meitill frá Kjarnholtum (8.16)och mamma är Elding frá Skambeinnsstöðum (7.51).

Känner mig tacksam som har möjligheten att få rida såna här fina hästar. Är det något man lär sig av så är det att rida olika hästar och det finns en tjusning i att få prova massa olika. Vi går nu in i veckan som jag väntat på sen början av oktober, veckan då min stjärna landar (!!!!). Längtar ihjäl mig nu samtidigt som jag är rädd för allt som kan gå fel. Men nu håller vi tummarna att allt går bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s