3 dagar kvar (!!!!!!)

 

Gick en ilning i kroppen när jag läste Elsas kommentar igår innan jag skulle somna. Som att det bubblade glädje i hela kroppen och jag såg ett slut på den långa tunneln. Kände mig som en liten flicka dagen innan julafton igen. På fredag landar MIN Vidja (!!!) i Norrköping och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det, nästan så man får nypa sig i armen ett antal gånger. Det blev helt plötsligt väldigt verkligt och jag är snart med häst igen.

Jag vet att jag tjatar, men jag måste få dela med mig av min glädje. Sen vill jag passa på att tacka för att alla är så gulliga mot mig. De frågar när hon kommer, hur hon ser ut och hur det går till när de kommer från Island till Sverige. Många som är nyfikna och vill komma och träffa henne och det ska alla såklart få göra så småningom. Vill att hon ska få bo in sig lite först och sen är man välkommen till Bastasjö där hon ska bo med sina nya kompisar Gledi, Lind och Huginn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s