Välkommen Vidja!

I fredags landade planet och Vidja i Sverige. Kände mig som ett barn på julafton när jag och Ingrid backade in släpet till stallet på flygplatsen och sen såg dörren öppnas och våra lurviga kompisar kom. Kändes så overkligt att se henne här, något man väntat på så länge.

Resan hem gick bra, mycket tack vare att Ingrids Milla också var med så de hade varandra. Var rätt orolig för den i och med att Vidjas transportåkning har varit väääldigt begränsad (om hon ens åkt innan..) men hon skötte sig galant.

I söndags valde vi att släppa ihop henne med de andra tre kusarna i Bastasjö och hon var inte så varmt välkomnad. Håller tummarna att det bara är en fas och att de alla fyra sen kommer att vara kompisar. Skär i mattehjärtat just nu att se henne stå helt ensam i ett hörn, rädd för att de andra ska komma nära.

Bokat in hovslagare och vaccinationstid med vet. Tanken att hon ska bli ridhäst någon gång under jullovet, nu ska hon bara få ”vara” ett tag och vänja sig vid miljö, klimat, foder och kompisar. Vill inte stressa min lilla guldklimp! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s