Hon har fått en kompis!!!

Blev så glad när jag kom till stallet igår av att se Vidja stå och äta med Huginn! Hon har alltså fått en kompis som accepterar henne och låter henne stå och äta tillsammans med honom. Lyckan var inte långvarig för så fort jag kom in i hagen kom de andra två damerna och sjasade iväg henne… Men fick ett sms på kvällen av Ina att vänskapen var ihållande. Sån tur för Viðja! 😍

Jag räknade egentligen med att det skulle ta längre tid för henne att komma in i flocken eftersom den är så tajt och de alltid gått ihop de där tre andra. Har aldrig varit orolig för att hon inte ska bli accepterad, mest bara undrat hur lång tid det kommer ta. Det finns ett givet ledarsto i flocken och så länge hon inte ska försöka kliva upp i rang är hon nog snart accepterad av de andra två röda också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s