Snart ridhäst

Mimmi var och hälsade på Viðja idag! Hon hjälper mig när hovslagaren kommer på fredag då han fick avboka min tidigare tid pga en tenta han glömt om. Fantastiskt att ha vänner som ställer upp sådär när en annan inte kan komma ifrån (avslutning i skolan) särskilt när hon inte träffat hästen förräns idag i ett stall hon aldrig varit i. Nu håller jag bara tummarna att Viðja sköter sig och är snäll mot både Mimmi och hovis, vill helst slippa skämmas :)

När hon ändå var där passade jag på att prova utrustningen för att få ett andra utlåtande. Sadeln låg bra och ridsuget blev bara ännu större!!!!!! Både hon och jag är redo att träna igen känns det som 😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s