2 januari

Idag hade vi besök av Elin och lilla Ella i stallet! Så himla mysigt och jag är så tacksam för alla som vill komma och hälsa på oss! 😍 Vi tog en promenad ihop och pratade om allt möjlig. Härligt med likasinnade kompisar! Efteråt red jag en runda med Lii och avslutade stallvistelsen med fika inne hos Eva och Thomas. Tänk vad bra vi har det, mitt lilla rådjur och jag.

Imorgon väntar ännu ett besök! Leena som jag lärde känna på Island (och som nu bor i Hoby) kommer och hälsar på oss :) Och på torsdag ska jag hälsa på hennes stora, häftiga westernhäst. Önskar nästan att mitt jullov var minst dubbelt så långt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s