Lov med V

Tillbaka i rutiner efter att ha varit totalt frånkopplad när det gäller jobbet på jullovet. Det har verkligen behövts och jag har hunnit vila ut och samla ny energi.

Mitt jullov blev precis så som jag ville ha det, det vill säga – stallvistelse varje dag! Perfekt att kunna starta upp V när jag hade gott om tid och dessutom kunde utnyttja solljuset. Och inte gjorde hon mig besviken en enda gång, hon är en riktig mönsterelev!

Mimmi hjälpte mig att klippa henne lite grann under halsen och helt plötsligt kom den där extra energin fram. Förstår att det måste vara jobbigt att springa i full vinterpäls, särskilt eftersom hon är van vid mycket kallare vintrar än vi har här. Och förra helgen var vi ute fredag, lördag och söndag med både Eva och Lii, vilket vi alla tyckte var kul. Deras hästar har vilat sen början av december och när vi kom tillbaka från rundan i fredags var vi alla tre helt lyriska. Hästarna gick som klockor, vi hade sol och friskt väder. Likadant på lördagen! Då var dessutom hela gänget med ute, Eva tog Lind som handhäst! På söndagen vilade mitt rådjur och jag tog racern Gledi! :)

Denna veckan har vi vant oss vid pannlampan. Misstänker att hon inte stött på den vid träning tidigare så började med att promenera i måndags tillsammans med henne i mörkret. Inga bekymmer. Så i tisdags var vi ute på en kort tur i mörkret med pannlampan, fortfarande inga bekymmer. Skönt då det är mörkt stora delar av året… ;)

Planerna för helgen har ändrats (tråkigt nog…) så det blir en lugn helg med mysiga skogsritter. Så småningom ska vi anmäla oss till träningar och kurser. Men känner att jag inte behöver ha särskilt bråttom för tillfället, vi får öva på det vi kan så länge :)

Bjuder på lite bilder från lovet. Hela min kamerarulle är full med bilder på Viðja och Bastasjöomgivnimgarna. Trivs SÅ bra 💕🌟

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s