Premiär med bettlöst

Nu när vi ändå provat så många olika grejer sen hon kom tänkte jag att vi kunde prova mitt hackamore också. Det är ett star wheel som jag köpt på Taur.se. Köpte det för att det är ett ”snällt” hack utan långa skänklar som kan vara obehagliga för hästen. Det är inget man ska använda när man tränar finlir men att pysa ut en runda i skogen funkar finfint!

V verkade uppskatta detta och bjöd på fin energi! Vi provade samtliga gångarter och svårast var väl att få henne att sakta ner i traven med endast sätet, men vi jobbar på det! :) Så detta kommer jag variera med, gillar tanken att inte alltid behöva använda bett vid träning! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s