Arbete i töm

Slutar tidigt på tisdagar så passade på att rasta V medans det var ljust. Broddade inte (vilket jag ångrade rätt fort) men det gick ändå. Använde equibandet och det värmde lite i mattehjärtat när man ser den fina bakbensaktiviteten och att hon sänker huvudet och slappnar av.

Och vilka omgivningar vi har. Mötte en (EN!!) bil på hela rundan och det är så det brukar vara. Så himla lyxigt med tillgång på ridvägar alldeles runt knuten! <3 Och så himla fint nu när vi äntligen fått lite snö också. Hoppas den stannar i alla fall några dagar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s