Lördag

Snön är fortfarande kvar (och det snöar i skrivande stund!!!) och jag är SÅ glad för det. Precis vad jag längtat efter sen november typ, äntligen lite vinter. Tror V och hennes kompisar är precis lika glada.

V är så glad för kylan, snön och klippningen att hon mest racear fram i skogen. Skritten är magisk (fortfarande!!!), som denna häst kan skritta. Den korta tölten och traven existerar inte så mycket nu för det är såååå roligt att springa fort och jag låter henne. Hon är fortfarande ung och jag vill att hon ska ha bjudningen och att det inte straffar henne. Tror hon lärt sig lite från sina kompisar i stallet med som alla gillar att springa fort.

Inledde helgen på hennes rygg igår. Hade ett sämre pass efter jobbet i torsdags så var rädd att det skulle sitta i igår men då var hon som vanligt igen. Behöver ju inte rida i mörkret när jag dessutom inte har hjärnan riktigt med mig. Ger mig strax ut till stallet igen, väntar bara på att det ska sluta snöa (OM det ens gör det….). GoPROn är på laddning så idag tänkte jag faktiskt filma lite från ridturen så kan ni se vilka fina omgivningar vi har :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s