Tanka energi

Med ett jobb inom skolan och tonåringar får man ofta vara med dem bland toppar och dalar. Idag var en sån dag där jag hade svårt att skaka av mig jobbet Det var inte förrän jag var i stallet där V tillkallade min uppmärksamhet som jag kom att tänka på annat. Därför är stallet en viktig plats för mig. Jag varvar ner, släpper alla måsten och stress. Det är svårt för mig att ta in vilka olika livsöden ungdomarna kan råka ut för och hur vuxna kan svika dem om och om igen. Och självklart önskar jag att jag hade kunnat göra mycket mer, men försöker vara en sån där vuxen i skolan som de vet att de kan anförtro sig till. Försöker göra lite nytta i en tid som kan vara bland den jobbigaste tiden för våra ungdomar. Vet själv hur svårt det kan vara ibland att vara 15 år, gå på högstadiet och inte har det direkt blivit lättare sen jag blev vuxen…

Så just idag gjorde V underverk bara genom att jag var i hennes sällskap. Hon är så lugn och har acklimatiserat sig till Sverige väldigt smidigt. Hetsar inte upp sig i onödan, går fram överallt och väldigt trygg. Älskar hennes lynne, det är ju en av få saker man inte kan påverka eller träna på direkt.. ;) Så bara tacka och ta emot. Att ha hästar som trotsar eller blåser upp sig för minsta lilla går bort direkt. Den dagen det är dags för V att dejta har hingstens lynne också stor betydelse, därför känns det tryggt att kunna bolla dessa olika hingstar med kunniga vänner. Guld värt <3

Två dagsfärska bilder från ikväll. Tur det går att låna pannlampa när man glömt sin hemma. Blir väldigt mörkt i Bastasjö så fort solen går ner då det inte är så mycket gatlysen där. Men sen är där ingen direkt trafik heller :’)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s