Happy V-day 💕

Det Àr ju tur att V inte har koll pÄ vilken dag det Àr idag dÄ jag inte hann Äka ut mellan jobb och restaurangbesök. DÀremot har jag tÀnkt pÄ henne Ätskilliga gÄnger och Àven bestÀllt en present till oss bÄda som jag hoppas hamnar i brevlÄdan innan helgen!

Tanken var att rida lektion nĂ€sta vecka men min trĂ€nare kan inte ge mig nĂ„got riktigt svar pĂ„ nĂ€r det skulle passa (jag har lov sĂ„ Ă€r vĂ€ldigt anpassningsbar!). IstĂ€llet Ă„ker vi till BrĂ€kne-Hoby och rider hemma hos Elin tillsammans med henne! Kul att ha nĂ„got att se fram emot. Sen Ă€r jag helt hundra pĂ„ att hon kan ge oss lite tips! Och vill hon prova henne Ă€r hon mer Ă€n vĂ€lkommen! đŸ™đŸ»

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s