Häst är bäst

Förlåt om jag är tjatig men alltså – JAG ÄLSKAR MIN HÄST. Jag är glad att jag lyssnade på min magkänsla i höstas och slog till efter allt velande. Så tack till mig själv, du tog ett väldigt bra beslut.

Jag är lika glad varje gång jag sitter på min röda häst. Och visst är det väl det man ska bli? De kostar massvis med pengar (både i inköp och månadsvis), tid och gråa hår. Men vad man får tillbaka är SÅ mycket mer värt. Avkoppling, frisk luft, en fyrbent bästa vän och någonstans att ”bara vara”. Jag fick känna på hur det var att vara höstlös förra hösten och det var verkligen jobbigt. Särskilt eftersom jag samtidigt gick igenom sorgen efter Vildas bortgång.

Saknar Vildan väldigt mycket och har svårt att inse att det redan är ett halvår sedan hon fick vandra vidare. V har hjälpt mig hitta tillbaka till glädjen med häst igen. Det är ofta ridturerna är så härliga att jag knappt vill kliva av. Och visst är det häftigt att se vilken glädje en liten häst kan ge en? Önskar att alla hade möjlighet att ha en V i sitt liv, för henne behåller jag gärna för mig själv!

Och hur kul är inte såna här meddelanden att få? Även om det viktigaste är att man själv gillar sin häst är det alltid kul att den är uppskattad även hos andra. Och finns potentiella hem för Vs eventuella föl redan nu. OM jag inte bestämmer mig för att behålla alla själv, hehe. Åker gärna över utan planerat hästköp till Elsa för att prova hästar. Svårt bara att inte ta med sig någon hem.

Om det är fler som är intresserade av att äga en egen Háganguravkomma har Elsa en halvsyster till V som nu är till salu. Hennes namn är Krækja frá Sólvangi och hennes isnr: IS2011282284. Hon är jättetrevlig att rida, tränade henne i somras när jag jobbade där.  Här nedan kan ni se en bild. Är ni intresserade kan jag förmedla kontakt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s