Mias vojlock

Jag fick inse att min häst passar sådär i kornblått och att sälja min vojlock i islandsfärger var det bästa, så nån annan kan ha användning för den. Istället klickade jag hem en brun som jag tycker är såååå fin, dessutom gör den sig rätt väl på V.

Varför jag valde ännu en vojlock från Mias är kvalitén. Lika fin efter varje tvätt och håller passformen. Sen är de fina också och finns i många olika färger! Har man en ”tråkig” färg på sin häst kan man pigga upp den lite! Nu har vi prylar så vi klarar oss ett bra tag framöver. Det som hon fått ärva av Vilda men inte passat är sålt och ersatt. Superglad att sadeln ligger bra, den gör jag mig inte av med i första taget!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s