Allsidig häst

Igår hade jag min hästrädda kompis med mig ut till stallet då hon fått i present mat och ridning av mig. Att V skulle ställa upp på det visste jag, då hon är en sann kompis. Och visst hade jag rätt – det gick att kombinera en hyffsat ung häst med en hästrädd person. Hon är som min lilla hund och följde mig, vilken sida av vägen jag än gick. Så himla söt. Och passageraren såg också nöjd ut, när hon väl vågade slappna av i sadeln.. ;) Hoppas jag får med henne ut fler gånger! Vet att jag redan sagt hur nöjd jag är med både lynne och temperament på min häst men blir så stolt över hur hon hanterar det jag utsätter henne för. Vill typ ta föl på henne redan nu för att kunna få fler mini Vs. <3

Annars blir det en lugn vecka för min häst. Imorgon väntar spruta två av tre och ska därför inte arbeta alltför hårt på några dagar. Men minivila är lika gott för henne som för mig. Planerar att tömköra henne lite i equibandet och kanske longera. Vi har inga direkta planer och mål för detta året eftersom vi skjuter upp en eventuell visning. Vi lullar på och försöker ha så kul som möjligt. Den 10e mars arrangerar Geysir en tävling i Långasjö som jag tänkte vi skulle vara med på. Firmakeppni och eventuellt smáli. Mest för att hon ska få miljöombyte (som om inte flytt från Island vore miljöombyte nog). Och går det som jag vill kommer det även vara en tävling i maj som jag håller på att försöka arrangera! Men V behöver inget veta förräns jag bestämt mig till 100%.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s