På banan igen

Idag har jag mer energi än jag haft resten av denna veckan och jag vet vad det är för bidragande faktor som hjälpt till där – ridning!!! V som varit utan en baksko sen i söndags fick på den idag och jag kunde inte hålla mig från att hoppa upp.

Damen hade svårt (även om hon gjorde det) att stå still vid uppsittning och fick sen väldigt bråttom iväg. Tror alltså att hon var lika taggad som sin matte att få komma ut en runda trots att det började bli mörkt och det regnade ner otäckt snöblandat regn. Och vad kul det var/är att rida även om det kanske inte var en av våra bästa rundor. Men jag är glad och hon är glad och egentligen är det inte mycket mer som behövs. Det viktigaste är ju att ha kul.

Tanken var att vi skulle tävlat i helgen, unghästklass i firmakeppni men eftersom hon inte är särskilt transportvan (vet bara att hon åkt två gånger i sitt liv) så utsätter jag inte henne för den pressen just nu. Det är trots allt 6 mil enkel resa och det handlar ju inte bara om att få in henne i transporten utan också om att resan ska kännas trygg och behaglig (även utan sällskap). Istället får vi ta en runda i skogen och låtsas att vi har publik och motståndare.. ;)

Fick hem mitt nya bett i veckan som satt som en smäck! Första gången jag också upplever att hon skummar så verkar ha gått hem hos henne också. Har saknat mitt golden wings sen jag sålde det, men mitt förra var 2 cm längre och alldeles för stort för lilla V fick jag tyvärr inse. Men nu är det åtgärdat =)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s