Vägtölt

Jag har sett denna tävlingsform lite varstans och tänkt att detta hade jag velat tävla i. Eftersom jag inte sett en sån tävling i närheten av mig bestämde jag mig för att anordna en och här är resultatet. Datum spikat, plats och domare bokad och nu är tävlingen publicerad. Hoppas på att intresset är stort och att det blir en trevlig dag!

Äntligen får jag debutera på V! Känns som en lagom tävling inte så långt ifrån stallet. Vi siktar in oss på beautytölt och beautytrav, det kan vi 😃

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s