Härlig söndag

l

Igår var en perfekt hästdag. Kyligt i luften men solen var framme. Jag bestämde mig för att rida ut och ta vara på dagen och V verkade inte alls ha något emot det. Var en pigg häst som töltade fram i skogen och det var nog den bästa tölten vi fått till på länge – om inte nånsin. Och allt för att jag red konstant – precis som jag vet att jag måste göra. Aldrig hänga i tygeln, avslappnad i kroppen och ge små men ständiga signaler hela tiden.

Är så tacksam över alla lärdomar jag fått med mig från Island. Ibland är det som att E & S är med mig i skogen och ger mig tips… ;) Så nåt verkar ju ha fastnat. Hjälpte för övrigt en svensk tjej att komma dit och jobba nu i april och började själv längta något kopiöst när hon frågade mig om hur hon skulle packa. Hade gärna sett att det va jag som skulle packa min väska istället… ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s