Ridläxa

Eftersom jag hade utvecklingssamtalskväll igår på jobbet och tvättstuga ikväll (missade min tid förra veckan=jättemycket tvätt!) har det inte blivit någon ridning sen i tisdags och jag har sånt ridsug (!!!). Vi fick läxa av Niels som vi övar på när vi är ute och rider och tänkte fortsätta med det imorgon när jag tar ut henne en runda efter jobbet imorgon.

Det första är att köra halt från tölt. Så tölt – halt, tölt -halt, tölt  – halt… ;) Målet där är att hon inte ska streta emot när jag begär en halt av henne. Det är lagom frustrerande att veta att med någon annan i sadeln (typ Elsa) hade hon gjort detta jättefint. Med mig, not so much. Men samtidigt är det betryggande att veta att jag har en häst som kommer göra rätt när jag gör rätt och ger henne rätt signaler med hela kroppen. Och så småningom når vi fram till målet, vägen är bara lite längre.

Den andra läxan är att hon ska svänga med hela kroppen och inte fuska genom att göra en bakdelsvändning.

Är glad att jag börjat ta lektioner med V och det känns som att vi är på banan. Och så är jag väldigt glad i min lilla häst också. Kolla så söt hon var sist vi va ute:

Annonser

2 kommentarer

  1. Johanna · mars 31, 2018

    Vad fin hon var i tränset !! <3

    • Natalie Eriksson · mars 31, 2018

      Javisst var hon! 😍 hon har fem träns nu (plus massa nosdelar). Nästan pinsamt 🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s