Påsklov

Förra veckan som var hade jag påsklov och stängde ner både jobbmobil och dator. Det var så himla skönt att bara kunna koppla av & ta dagen som den kommer. Jag hade inga fasta planer utan gjorde lite vad som föll mig in just för stunden.

Självklart har jag hängt mycket ute hos V. Nästan dagligen! <3 Ridmässigt har vi lite att jobba på just nu. Jag kämpar med att försöka ha tygelkontakt hela tiden (hur svårt ska det vara egentligen?!) och på att vara tydlig och inte ge mixade signaler. Detta måste jag bli bättre på så att hon snabbare accepterar kontakten och vi kan träna vidare på annat. Annars känns gångarterna väldigt fina just nu. Både tölten, traven och galoppen. Skritten är aningen ivrig då hon hellre joggar på i högre tempon men när hon är avslappnad (och jag med) så är den lika fin som den alltid varit. Men det ska ju finnas saker att jobba med, att va fullärd kan ju inte vara roligt… ;)

Påsklovet avslutades hemma hos Elin på hennes gård. Där finns hästar, ankor, höns, hundar, grisar + grisbebisar, får och lamm. Alltså en sån typisk plats jag trivs på! Började med en kaffe tillsammans med Linda och Mirre som var där och kollade till deras unghingst, kul att det föll samman med min visit. Sen tog jag och Elin hennes hästar på en ridtur i sånt där perfekt väder. Solsken, pigga hästar och en härlig vän. Det är så kul att ha en kompis med samma intresse där man kan diskutera hästar, stammar, avel, betäckning, shopping, tävlingar, avelsvisning etc etc. Dessutom känns det bra att kunna bolla tankar & ideér med någon som är kunnig och har varit med längre i denna sporten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s